Търсене в този блог

четвъртък, 16 февруари 2017 г.

THE BALM VOYAGE PALETTE vol.2

VOYAGE VOL.2 EYESHADOW PALETTE
THE BALM VOYAGE VOL.2 EYESADOW PALETTE

Първо искам да започна с факта, че аз съм тотално влюбена в цялата продуктова номенклатура на The Balm Cosmetics и най-вече съм влюбена в техните ретро картонени опаковки. Тази любов е толкова всепоглъщаща, че притежавам почти цялата им гама изделия. :) И след това кратко интро, преминавам към основната част на това ревю, а именно The Balm Voyage vol.2!
Опаковката на палитрата, разбира се е типична за бранда - твърда картонена кутия винтидж стил, като изработката е на високо ниво. Съдържа 9 броя сенки, един хайлайтър, бронзър, два прахообразни ружа и два кремообразни ружа/червила. Това, което много ми харесва в тази палитра първо е нейната многофункционалност, второ - факта, че цветовата селекция на сенките не е типичната "nude" и най-вече се впечатлих от бронзанта (който освен в ролята си на бронзант, се представя чудесно и в ролята си на транзитна сянка). Палитрата съдържа два броя матови сенки, пет сатенени и два матови с глитърни частици.
"Welcome" е чудесен матов хайлайт, подходящ за дневен грим - цвят крем, "Tervetuloa" e официалната транзитната сянка с цвят "убито" розово-кафяво, а с останалите сенки, могат да се добият различни цветови визии. Качеството на сенките не е най-доброто от марката, (някои от тях имат лек пудрен ефект и не са достатъчно кремообразни), но в интерес на истината на очите (върху праймер) се представят доста по-добре отколкото на суочовете.
"Willkommen" е сянката с най-добра пигментация, а с най-лоша е "Bienvene".И въпреки всичко цветовете са достатъчно пигментирани и лесни за блендиране, надграждат се задоволително и определено няма опасност за начинаещите "грим любители" да заприличат на клоуни! Любимият ми цвят е "Bienvenido"(сатенен), който е топло тъмнозелен със златен шимър - много добър комплимент за жените с маслинов цвят на кожата;  за такива с топъл, златист нюанс; както и за жените с тен.
"Kuwakaribisha luminazer" e идентичен с "Mary-Lou Manizer" - прекрасна пигментация, цветът е златисто шампанско и е чудесен за хайлайт на специфични зони на лицето, както и за пространството под веждите и вътрешния ъгъл на окото за по-драматичен/нощен грим.
Двете прахообразни пудри - "Нuan Ying"(матова) и Dobrodosli(сатенена) обхващат, и топлия, и студения цветови спектър, а представянето им е повече от прекрасно.
Кремообразните ружове/червила са с полу-прозрачна (Bem-Vindo -) и по-плътна( Vitajte) текстура, отново са топъл и студен цвят, лесни са за блендиране и с добра дълготратрайност.
И сега дойде момента да отдадем дължимото на черешката на тортата - Groeso bronzer (матов). Както се вижда от суочовете Groeso e от бронзърите/контуриращи пудри с неутрален кафяв цвят, но съдържащ в себе си и лек жълто-зелен полъх на кафявото, което го прави  идеален за "Маслинките" или за жените със слънчев загар. От трите бронзъра "Hoola" е най-светлия, "Groeso" e по-тъмния и "Bahama mama" е най-тъмния - или казано с две думи, "Groeso" обслужва широк спектър тоналност - от светлите, до тъмните кожи.
Крайното ми мнение: Заслужава ли си палитрата? .....Да, Д и Да! Тя е "travel-friendly", сенките могат да работят със суха и мокра четка, палитрата предразполага за експериментиране с разнообразни цветови комбинации. Получаваш 8,1гр. продукт за всичките сенки, 3гр. за двете червила/кремообразни ружове, 10гр. общо за хайлайтъра, бронзъра и двата ружа, за цена от 77лв. А освен всичко друго, щеш не щеш, научаваш и превода на "Добре дошли" на толкова много езици ;) :).р

П.С. Суочовете са направени без праймер и повечето от тях са надграждани. Снимките не са обработвани, с цел максимално да се доближат до реалните цветове и пигментация. Надявам се, ревюто да ви е харесало и да ви е било полезно!

Няма коментари:

Публикуване на коментар