Търсене в този блог

петък, 10 март 2017 г.

TOO FACED FUNFETTI EYESHADOW PALETTE

FUNFETTI EYESHADOW PALETTE 
FUNFETTI EYESHADOW PALETTE


Здравейте, мили дами! Днес реших да ви запозная с лимитираната палитра на бранда "TOO FACED". Първоначално реших да направя по обстойно ревю, но тъй като палитрата е "лимитка" и са останали съвсем малко бройки в родната ни SEPHORA, прецених, че мога да бъда по-кратка и не толкова обстоятелствена!
 И така - да си дойдем на думата или в нашия случай "да си дойдем на палитрата! :)
Тя не е с типичното качество характерно за бранда и качеството на сенките не може да се сравни със всеизвестните "Шоколади", но ако вие сте колекционер, обожавате "girlish" картонени опаковки или искате палитра, която да ви връща по някакъв необясним начин в детството или пък да ви пренесе в светът на принцесите и множеството разноцветни сърчица - то, това бижу е за Вас!
Както се вижда от снимките, повечето от сенките са по-скоро пастелно ориентирани или са "убити" цветове и не очаквайте от тях да възпроизведат някакъв ярък и шармантен грим.
Във "FUNFETTI" палитрата са съчетали комбинация от шимърни, матови и блестящи сенки, но като минус мога да отбележа, че текстурата на повечето сенки е дифузна, пигмента им е значително по-слаб от перманентните палитри на TOO FACED и при блендиране върху очите от непрофесионалист, сенките могат да се смесят и самопогълнат, като крайният резултат е една обща закаляна сянка.

И сега към актуалните суочове:
Feelin' Good – бледо розово шампанско (матова)

Life's a Party – люляк  (шимърна)

Forever Young - светла розова праскова (матова)

Party Crasher - средно студено  кафяво със розов подтон (сатенена)

Pop, Fizz, Clink- крем (матова)

After Party - антично злато (металическа)

Sequin - блестящо лилаво холографик (металическа)

Over-Served - тъмно лилаво-сиво (матова)

Funfetti - розова ( металическа)

Girl Gang - бронзово кафяво (металическа)

You're so Fancy  - топъл пепел от пози (матова)

All Nighter - блестящо сиво-черно със златни частици (глитърна)
Като заключение мога да обобщя, че палитрата е предимно подходяща за светлите дами и дамите, чиййто тен на кожата не позволява  сенки със силен интензитет. За цената от 70лв, получавате 12 сенки с по 0.99г. продукт за сянка.
П.С. Палитрата няма аромат за мое огромно съжаление.....нямах абсолютно  и безапелационно нищо против да мирише на торта - еклерова, моля! :) :) :)

ЗАБЕЛЕЖКА: Както винаги целенасочено сенките са суочвани без праймър и снимките (освен основната) не са обработвани. Суочовете са пръстови и не са надграждани!

Няма коментари:

Публикуване на коментар